www.rangers.co.uk
JELAVIĆ

'Gol u Old Firmu - neprocjenjivo'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. ožujak 2011. 11:29

Za službene je internetske stranice svojih Glasgow Rangersa Nikica Jelavić, napadač kluba i hrvatske nogometne reprezentacije, priznao kako mu je gol postignut u Old Firmu najsjajniji trenutak karijere.

Igrala se osma minuta produžetka susreta na Hampden Parku kada je Jelavićeva lopta upućena desnicom pogodila okvir Celticova gola te se potom zakotrljala u mreži za konačnih 2-1 vrijednih trofeja u škotskom Liga kupu.

- Nevjerojatan je osjećaj postići pobjedonosni pogodak u finalu Kupa. Vratiti se na Ibrox i vidjeti mnoštvo navijača scene su koje nikada neću zaboraviti - kazao je Jelavić prisjetivši se potom samog trenutka postizanja gola.

- Vladimir ( Weiss, op.a.) mi je sjajno dodao i pogurao me u šansu za postizanje gola. Vidjevši kako lopta ulazi u mrežu obuzeo me osjećaj kakvog nikada prije nisam osjetio. Bio je to najsjajniji trenutak moje karijere.

- Osvajanje Kupa za nas je bila važna stvar, sada želimo i naslov ligaškog prvaka. To je najvrednija nagrada, a ovaj uspjeh puni nas samopouzdanjem, vjerom da do njega i možemo doći. Samo, moramo ostati usredotočeni i ići iz utakmice u utakmicu. Potom će i taj naslov, nadam se, doći - zaključio je Jelavić.

Škotsko nogometno prvenstvo broji 38 kola, a na ljestvici Rangersi trenutačno drže drugo mjesto s dva boda manje od vodećeg Celtica. Iz 27 odigranih utakmica sakupili su 65 bodova. Dobra je vijest za njih ta da im je najveći rival odigrao susret više.

Linker
24. rujan 2024 01:56