AP
DMITAR IH PREVARIO

Gnjevni na Bugara: Fiorentina će od Berbatova tražiti kompenzaciju putnih troškova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2012. 12:20

Fiorentinin sportski direktor Daniele Prade najavio je da će njegov klub od predstavnika bugarskog napadača Dimitra Berbatova tražiti nadoknadu putnih troškova koje je klub imao u pokušajima da osigura Berbatovljev potpis u ljetnom prijelaznom roku...

U Fiorentini su još uvijek gnjevni na Berbatova. Tvrde da su s njime već postigli sporazum za transfer, koji je on prekršio samo kako bi razmotrio mogućnost za odlazak u Juventus. Na kraju je bivši bugarski reprezentativac prešao iz Manchester Uniteda u Fulham.

- Tražit ćemo od Berbatovljenog odvjetnika naknadu za novac koji smo utrošili za avionske karte. Na kraju mi je čak i drago što Berbatov nije naš novi član. Bolje je ovako. U 25 godina koliko sam u poslu, nikada nisam vidio nešto slično ovome – izjavio je Prade za Radio Blu.

Najavio je mogućnost dovođenja novog napadača u zimskom prijelaznom roku.

Vidjet ćemo hoćemo li pronaći nekog zanimljivog igrača. Nije da smo očajni u želji da dovedemo nekoga. Imamo Lucu Tonija, koji nam je vrlo bitan i na terenu i izvan terena. Sa Giuseppeom Rossijem nisamo imali nikakve kontakte, unatoč glasinama koje su se pojavile - rekao je Prade.

Linker
21. rujan 2024 14:24