Birmingham City's James McFadden, left, has his penalty saved by Manchester City's Shay Given during their English Premier League soccer match at St. Andrew's stadium, Birmingham, England, Sunday, Nov. 1, 2009. (AP Photo/Simon Dawson) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
IRSKA

Given se vraća treninzima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2012. 21:43

Nakon posjeta specijalistu za koljeno u Londonu, vrataru Aston Ville i irske nogometne reprezentacije Shayu Givenu (36) dano je zeleno svjetlo za nastavak s treninzima.

Given se ozlijedio početkom tjedna, nakon čega je odlučeno da otputuje na konzultacije liječniku koji ga je liječio i u prošlosti. Kako je on potvrdio dijagnozu liječničkog tima irske reprezentacije Given je dobio odobrenje i vratit će se treninzima sljedećeg tjedna.

"Specijalist se slaže s dijagnozom liječničkog tima saveza i planom oporavka. Očekuje se da Shay započne s punim programom treninga u srijedu", priopćio je glasnogovornik irskog saveza.

Given bi tako definitivno trebao propustiti prijateljsku utakmicu protiv Bosne u subotu, a moguće i onu protiv Mađarske 4. lipnja.

- Naš Euro započinje u Poljskoj, ne na Aviva stadionu ili u Mađarskoj – komentirao je irski izbornik Giovanni Trapattoni, koji mora potvrditi kadar od 23 igrača za Euro do 29. lipnja.

Linker
21. rujan 2024 19:24