PODIJELJENI U PROCJENI

Giggs: 'Najgora odluka od završetka II. svjetskog rata!'; R. Keane: 'Zasluženi crveni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2013. 11:46

Vjerojatno jedan od rijetkih ljudi iz Velike Britanije koji vjeruje da je vezni igrač Manchester Uniteda Nani zavrijedio crveni karton u susretu protiv Real Madrida je bivši "crveni vrag" Roy Keane.

Manchester United vodio je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Reala 1-0 kada je Nani neoprezno išao na jednu loptu, te čepovima kopačke u skoku udario Alvara Arbelou u područje trbuha. I dok je crveni karton šokirao apsolutno sve, nije i Keanea.

- Sudac je ispravno postupio. To je bila opasna igra - crveni karton! Uzeo je nekoliko minuta, posavjetovao se sa svojim pomoćnicima i smireno odlučio da je to bilo za crveni. Neovisno da li je Nani bio svjestan da mu Arbeloa dolazi u susret ili ne, to je bila opasna igra, odnosno crveni karton - zaključio je bivši igrač Uniteda, Irac Keane.

S Keanom se očito ne slaže Velšanin Ryan Giggs (39), koji je u sinoćnjoj utakmici upisao 1000. nastup u dresu Uniteda:

- Ovo je najgori crveni karton koji sam ikada vidio. U 30-im godinama prošlog stoljeća bilo je nekoliko šokantnih sudačkih odluka, no od završetka II. Svjetskog rata (1945. godine) ovo je najgora sudačka odluka koju sam vidio!

Linker
22. rujan 2024 21:21