AFP
MILANISTI HVALE ŠVEĐANE

Gattuso: Malmö se ne mora bojati Dinama; Ibrahimović: Želim sreću bivšem klubu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2011. 12:25

Nakon remija i igračima Milana su iz usta izlazili “bombončići”, ali to je pitanje pristojnosti. Sjetite se s koliko su komplimenata iz Splita otišli igrači Barcelone. Gennaro Gattuso, koji je nekad igrao u Glasgow Rangersu, posebno je hvalio Malmö i njegov ulazak u play-off Lige prvaka.

- Znam koliko su Rangersi dobri, zato je to veliki Malmöov uspjeh. Vidio sam u ovoj utakmici da je to vrlo dobra momčad, s nekoliko vrlo dobrih igrača. Malmö ima klasu za Ligu prvaka, ne mora se bojati zagrebačkog Dinama - rekao je Gattuso, koji je najveće adute švedskog prvaka vidio u atmosferi.

- Koliko sam primijetio, atmosfera u Malmöu je odlična, to je jako važno. Uz samopouzdanje i solidnu momčad Malmö se ima pravo nadati uspjehu. Dinamo će na ovom stadionu teško slaviti - kazao je Gattuso.

Zlatan Ibrahimović optimističan je glede Malmöovih izgleda protiv Dinama.

- Drago mi je da je Malmö dobar i sve što mogu reći jest da svom bivšem klubu želim sreću i dobru utakmicu u Zagrebu, velika bi stvar za švedski nogomet bila da nakon 11 godina neki naš klub uđe u Ligu prvaka - kazao je Zlatan.

Linker
24. rujan 2024 18:42