FRANCK FIFE Afp
NEMAJU GA U PLANOVIMA

Francuzi tvrde: Neymar se zbog PSG-ove odluke osjeća poniženo! Rastanak s Brazilcem je sve izgledniji

Brazilac je već isplanirao odlazak, a jedinu prepreku u čitavoj priči bi mogao imati njegov ugovor
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2022. 07:05

Iako je Neymarov bivši agent prije nekoliko dana poručio kako će Brazilac ostati u PSG-u, izgleda da od čitave priče neće biti ništa. Španjolski list 'El Pais' donosi vijest da su se prošlog tjedna predstavnici kluba sastali s nogometaševim ocem, inače i njegovovim menadžerom, a na sastanku je navodno Neymarov otac saznao da francuski prvak više ne računa na njegovog sina.

Bogatim vlasnicima je dosta Brazilčevog ležernog pristupa treninzima i utakmicama te su odlučni ove sezone sastaviti momčad koja će konačno napasti Ligu prvaka. U Parizu smatraju kako je to s Neymarom nemoguće.

S druge strane Le Parisien tvrdi da se Neymar osjećao poniženo zbog te informacije. Prema spomenutom listu, Brazilac je već isplanirao odlazak, a jedinu prepreku u čitavoj priči bi mogao imati njegov ugovor. Naime, Neymaru je još ostala godina dana ugovora s Parižanima koji mi garantira zaradu od oko 40 milijuna eura.

Gotovo je sigurno da trenutačno ne postoji klub u svijetu koji će kupiti igrača i platiti mu takav ugovor. Čini se da je jedino rješenje posudba. PSG je također otvoren za ovu opciju i rado bi podijelio Neymarovu zaradu s klubom kojem bi bio posuđen.

Linker
22. travanj 2024 12:54