Cristiano Ronaldo

 Screenshot: Twitter
POD SVJETLOM REFLEKTORA

FOTO: Ronaldo se napokon pojavio i izazvao ‘ludnicu‘, a pogledajte što za to vrijeme radi Marcelo Brozović

Brozović bi trebao zaigrati na dijelu predsezonske turneje Al-Nassra i nastupiti protiv uglednika
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2023. 07:39

Cristiano Ronaldo pojavio se na pripremama svog kluba Al Nassra za nadolazeću sezonu u portugalskom Algarveu.

Vijest je potvrdio sam saudijski klub, a kamere su pratile Ronalda po dolasku na pripreme i kako je pozdravljao svoje suigrače. Njegovo konačno pojavljivanje u kampu Al Nassra izazvalo je velik interes.

Al Nassr je prošlu sezonu završio na drugom mjestu iza Al-Ittihada, a u novoj sezoni cilj je naslov prvaka. U tu svrhu je i doveden hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji će u novoj sezoni snage udružiti s Ronaldom. Brozović je sa saudijskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor koji će mu donijeti zaradu od gotovo 100 milijuna eura.

Sam Brozović se inače još nije priključio pripremama Al-Nassra, te i dalje uživa u godišnjem odmoru, a momčadi bi se trebao priključiti sljedećeg ponedjeljka.

To znači da će Brozović zaigrati na dijelu predsezonske turneje Al-Nassra i nastupiti u utakmicama protiv Celte, Benfice, PSG-a i Intera.

Brozović je samo jedna u nizu zvijezda koje su ovog ljeta pojačale saudijsku ligu, a među ostalima su za tamošnje klubove potpisali Karim Benzema, N‘Golo Kante, Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Roberto Firmino, Ruben Neves, Diogo Jota...

Linker
21. rujan 2024 05:12