Luka Modrić i Blago Jakovljević na tribinama

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
KUTIJA ŠIBICA

FOTO Modrić se vratio u Zagreb i osvanuo u Domu sportova, nije mogao odoljeti malom nogometu

Legenda hrvatske nogometne reprezentacije u Realu je dobio nekoliko dana slobodno
Piše: Damir Dobrinić, SNObjavljeno: 26. prosinac 2023. 16:59

Štefanjski dan tradicionalno je rezerviran za malonogometna uzbuđenja. Na Kutiji šibica danas su na rasporedu četvrtfinalni okršaji, koje je u dvoranu II Doma sportova došao pogledati i Luka Modrić.

Legenda hrvatske reprezentacije u Realu je dobio nekoliko dana odmora budući da sljedeću utakmicu igra tek iduće srijede protiv Mallorce, a naš ga je fotograf snimio na veteranskoj utakmici polufinala između Pulpit-Elkra te Senjak Hotela Matan.

image
DAMIR KRAJAČ/Cropix
image
DAMIR KRAJAČ/Cropix

Program na Štefanje u dvorani II Doma sportova otvorile su djevojke, koje su odradile polufinalne dvoboje. U borbi za sedmi naslov na ženskoj Kutiji šibica borit će se u petak ekipe ŽNK Dinamo Zagreb i ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja. MC Plus igrat će svoje treće uzastopno finale, u prethodna dva poražene su od Michieli Tomića, i drugu titulu na Kutiji koju su osvojile 2018. godine (finale su igrale i 2017.). Dinamovke će, pak, zaigrati u svojem prvom finalu u kojem se ekipe bore za prvu nagradu od 2000 eura.

image
DAMIR KRAJAČ/Cropix

ŽNK Dinamo Zagreb je prvi uspješno odradio posao i za to se morao ozbiljno pomučiti, jer se HPB Sport pokazao kao vrlo tvrd orah. Sva tri gola na utakmici postignuta su u drugom poluvremenu, a prva dva zabile su dinamovke. Ana Bartulović je zabila za 1:0 u 23. minuti, a njena imenjakinja Filipović udvostručila je prednost u 30. Nije se HPB predavao, u 36. je zaostatak smanjila Roza Deligegić, no od preokreta na kraju nije bilo ništa. Dinamo je uspio zadržati minimalni rezultatski plus do kraja dvoboja i burno je proslavljen prolaz u prvo finale Kutije.

MC Plus pokazao je moć u polufinalu, ubrzo je djevojkama iz ekipe punog imena CB Lula Ožujsko Lucka studio Kartel zastupanje bilo jasno da će morati u borbu za utješnu nagradu, dvoboj za treće mjesto koji pobjednicama donosi 600 eura. Već nakon prvog poluvremena bilo je 3:0 za ekipu sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

image
DAMIR KRAJAČ/Cropix
image

Slavlje MC Plus

DAMIR KRAJAČ/Cropix

Slovenska velikonogometna reprezentativka Sara Makovec prva je pogodila mrežu Lule, a potom je dva gola zabila hrvatska - Ana Dujmović. U nastavku su pobjednice nastavili istim ritmom, pogađale su Petra Benković, Monika Lovrić i Jasna Đoković te završile priču. MC Plus sa 6:0 ide u svoje novo finale, gdje će drugi put ove godine zaigrati s ekipom istog imena, ali s drugim sastavom. MC je u osmini finala teškom mukom s 4:3 svladao Dinamo Zagreb (bez ŽNK)...

Linker
22. travanj 2024 21:31