PANIKA NA BERNABEUU

Fifa istražuje transfer Odegaarda, a Primera prijeti kaznom za Ronalda

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 27. siječanj 2015. 15:35

Real Madrid je teškom mukom izvojevao pobjedu u Cordobi, tek u posljednjim minutama došao je do gola za 2:1.

No, slavlje Madriđanima pokvarila je činjenica što je zbog okršaja s protivničkim igračem Edimarom isključen Cristiano Ronaldo. Pretpostavlja se da bi Portugalac mogao dobiti 2-4 utakmice kazne.

Usput, u Kraljevskom klubu zabrinuti zbog njegova ponašanja u posljednje vrijeme, što je pokazao i pri izlasku s terena nakon isključenja, kada je podcjenjivački gestikulirao prema navijačima, pokazujući grb na Realovu dresu.

Španjolski mediji pišu da je Ronaldo već razgovarao s predsjednikom Florentinom Perezom, a isto će učiniti i s trenerom Carlom Ancelottijem.

Ujedno, ugovor koji je Real Madrid nedavno potpisao s norveškim talentom Martinom Odegaarom, pokazao se spornim zbog navodnih nepravilnosti u poslovanju s mladim igračima. Zbog istog problema stradala je i Barcelona, kojoj je FIFA zabranila kupnju igrača do 2016. godine.

Odegaardov prijelaz u Real Madrid, koji se na stolu FIFA-e nalazi već desetak dana, stavljen je pod znak pitanja nakon što je FIFA zatražila podatke o svim mladim igračima s kojima je Kraljevski klub potpisao ugovor. Realovi odvjetnici uvjeravaju da je sve u redu, no, sporan je detalj oko dostave papira za registraciju iz matičnih klubova, bez kojih se ne može pravovaljano potpisati ugovor s igračem.

Osim Odegaarda, FIFA razmatra i slučajeve kupnje Peetersa i Asensija.

Linker
21. rujan 2024 22:53