vfl-wolfsburg.de
ROŠADE U WOLFSBURGU

Felix Magath se riješio Danca Kjaera, Tomaš Rosicki stiže umjesto Diega

Kjaer, koji je razočarao Magatha mnogobrojnim kiksevima u trima uvodnim bundesligaškim kolima, potvrdio je novinarima da mu je trener rekao kako više s njim ne računa
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 25. kolovoz 2011. 15:18

Trener Wolfsburgove nogometne momčadi Felix Magath odlučio je pustiti danskoga 22-godišnjeg stopera Simona Kjaera da si traži novi klub, dok je Brazilca Diega, koji je pred potpisom za madridski Atletico, odlučio zamijeniti Tomašom Rosickim...

Kjaer, koji je razočarao Magatha mnogobrojnim kiksevima u trima uvodnim bundesligaškim kolima, baš kao što ih je imao i prošle sezone, potvrdio je novinarima da mu je trener rekao kako više s njim ne računa.

Također je Danac objavio da pregovara s talijanskom Romom, koja je, prema pisanju njemačkih medija, navodno spremna platiti 10 milijuna eura odštete za Danca koji je prošlog ljeta u svojstvu mlade zvijezde stigao na Volkswagen Arenu iz Palerma za 12 milijuna eura.

Dok Wolfsburgov suspendirani Brazilac Diego privodi kraju pregovore s madridskim Atleticom, Magath traži zamjenu za njega u veznom redu. Pronašao ju je, prema pisanju Bilda, u 31-godišnjemu češkom playmakeru Arsenala Tomašu Rosickom.

Bild piše da Arsene Wenger Čehu neće braniti transfer godinu dana prije isteka njegova ugovora, a za koji je Magath spreman platiti, navodi isti izvor, pet milijuna eura.

Linker
25. rujan 2024 11:14