KATALONCI U BAVARSKOJ

Enrique o Rakitiću: 'On je neizostavni dio Barce, opravdao je dovođenje'

'Što se tiče Messija, Neymara i Suareza očito je da smo s njima u potpunosti pogodili. Suarez se fantastično uklopio, vidi se da se jako dobro razumiju na terenu'
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. svibanj 2015. 22:28

Barcelona je na Allianz Areni odradila posljednji trening uoči uzvrata polufinale Lige prvaka protiv Bayerna. Katalonci brane veliki prednost, u prvoj utakmici slavili su s 3-0 i bila bi prava senzacija da to prokckaju. nakon treninga novinarima se obratio trener momčad s Camp Noua, a dosta vremena potrošio je hvaleći Ivana Rakitića:

- On je apsolutno ove sezone opravdao svoje dovođenje. Izborio je standardno mjesto u momčadi, njegova nogometna inteligencija uvelike nam je pomogla ove sezone. Posebno u prvoj utakmici protiv Bayerna, zaključio je Enrique koji se potom okrenuo srazu protiv Bavaraca:

- Ukoliko ćemo se braniti nemamo šanse za pobjedu. Moramo ih napasti. Znamo da će nas napasti i zato nam kontra napadai mogu biti moćno oružje. U svakom slučaju, naši napadači će imati dovoljno prostora.

Enrique neće 'kemijati'. Protiv Bayerna će na teren poslati najjačih 11. Naravno, među njima će biti i Ivan rakitić. Novinre je zanimalo hoće li trojac MSN i u Munchenu nastaviti svoju sjajnu golgetersku sezonu:

- Nemojte zaboraviti i Pedra. I on je u sjajnoj formi. Što se tiče Messija, Neymara i Suareza očito je da smo s njima u potpunosti pogodili. Suarez se fantastično uklopio, vidi se da se jako dobro razumiju na terenu.

Za kraj je svim ljuteljima nogometa poručio:

- bez obzira na našu veliku prednost očekujte veliku utakmicu. Guardiola je trener koji će sve snage usmjeriti prema našem golu. Vrhunskog nogometa neće nedostajati.

Linker
24. rujan 2024 01:24