Gianluca Prestianni

PRIPREMA SE TEREN

Endrick je prva meta Reala, ali ‘kraljevi‘ su bacili oko na još jednog dragulja, kontakt je već uspostavljen

Za mladog Argentinca navodno su zainteresirani i drugi klubovi, no Marca ih u svom tekstu nije imenovala.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. studeni 2022. 22:26

Nakon što je bacio oko na brazilskog wunderkinda Endricka, Real Madrid priprema se za dovođenje još jednog velikog južnoameričkog talenta.

Riječ je o 16-godišnjem Argentincu Gianluci Prestianniju, koji nastupa za Velez Sarsfield, izvijestila je Marca.

Naravno, vrijeme će pokazati hoće li se Prestianni u svojoj karijeri približiti ostvarenjima argentinskih nogometnih velikana Diega Maradone i Lionela Messija, no kraljevski klub očito ništa ne želi prepustiti slučaju.

U posljednje vrijeme Real je s južnoameričkog tržišta doveo važne prvotimce kao što su Vinicius Junior, Federico Valverde i Rodrygo Goes, no potraga traje i dalje.

Endrick ostaje glavna meta, iako su posljednji izvještaji s Otoka tvrdili kako je 16-godišnji brazilski napadač skloniji odlasku u Chelsea. Prestianni je također napadač te bi mogao poslužiti i kao zamjena u slučaju da propadne Endrickov transfer u Madrid.

Za mladog Argentinca navodno su zainteresirani i drugi klubovi, no Marca ih u svom tekstu nije imenovala. Inače, Prestiannijev agent je Rolando Zarate, bivši Realov napadač, koji je već uspostavio kontakt s vodstvom madridskoga kluba.

Linker
20. travanj 2024 05:28