SN
POČINJE FANTASY HNL

EKSKLUZIVNO: Pokažite koliko doista poznajete HNL i osvojite 250.000 kuna! Momčad slažeš iz kola u kolo..

Počinje Fantasy HNL, iznimno popularna igra u novom, modernom izdanju
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. siječanj 2021. 19:34

Godinama su mnogi od nas čekali priliku da zaigraju Fantasy HNL. Mi stariji sjetit ćemo se 90-tih godina, te iznimno popularne igre pod imenom Superliga, u kojoj su "zlatnici" određivali vrijednost igrača. Uoči sezone u našim najdražim Sportskim novostima izašle bi vrijednosti igrača Prve HNL izražene u "zlatnicima" te bismo uz jasno zadani budžet na posebnim kuponima složili momčad za koju smo vjerovali da će obilježiti sezonu. Izrezani kupon bismo putem pošte poslali na zadanu adresu.


U to se vrijeme dakako složena momčad nije mogla mijenjati. Odigraš je još koncem srpnja da bi u prosincu slavio kao pobjednik, ili tugovao zato što si se pokazao lošim izbornikom i završio pri dnu "ljestvice" igrača. Što je bilo veliki udarac za svakoga od nas. Bilo je igrača koji su prijavljivali po 30-tak različitih momčadi, u nadi da će jedna od njih biti pobjednička.


Naravno da Fantasy HNL donosi daleko moderniji pristup, prilagođen vremenima u kojima živimo. Momčad slažeš iz kola u kolo (i u svakom kolu možeš dobiti lijepu novčanu nagradu), što igri daje veliku dinamiku, ali i tebe kao igrača tjera na maksimalnu budnost i praćenje svega što se događa u svim klubovima u ligi. Paziš da nije netko ozlijeđen, da mu momčad ima utakmicu u kojoj bi mogao pobijediti, zabiti, asistirati, sačuvati čistu mrežu, te izbjeći kartone.


Na kraju će u ovoj igri slaviti oni koji su imali najbolji spoj znanja o HNL-u. Koji su znali prepoznati u kojem trenutku koga forsirati, a koga ostaviti sa strane. Dakako, uz uvijek potrebnu dozu sreće.


Svi mi koji pomno pratimo HNL duboko u sebi vjerujemo da o njemu znamo jako puno, svakako više od mnogih. Volimo kritizirati trenere zbog "pogrešnih" poteza, ljutiti se na igrače koji nas razočaraju promašajima, ili lošom igrom. Međutim, više od svega volimo navijati za svoje, proslaviti pobjede, poteze, driblinge, asistencije, obrane...


Fantasy HNL je velika prilika da se još više približimo Prvoj HNL, da još pomnije pratimo sve što se u njoj događa, a nadasve da doista upoznamo sve igrače u njoj. Fantasy je taj koji veže igrače na terenu i navijače koji ih prate. Zato je pojava Fantasyja veliki iskorak i važan trenutak za HNL i sve klubove u njoj.


​Registracija ne može biti jednostavnija, kao i slaganje željene momčadi u financijski zadanim okvirima. Igrajte stoga Fantasy HNL, pratite svoje favorite, uživajte i pobjeđujte. Potpuno besplatno. Nakon svakog kola čekaju vas lijepe tjedne nagrade, uz ukupan nagradni fond koji iznosi 250.000 kuna. (rš)

Sve informacije o igri kakvu dosad kod nas niste mogli igrati možete pronaći OVDJE

Linker
24. lipanj 2024 15:11