TRAŽENA ŠPICA

Dobar posao u Italiji: Mihajlović stiže na klupu Milana i dovodi Hrvata

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 05. lipanj 2015. 13:44

U Atletico Madridu još uvijek nisu sigurni žele li se baš pod svaku cijenu riješiti Marija Mandžukića . Prodaja hrvatskog reprezentativca dolazi u obzir jedino u slučaju ukoliko u Madridu uspiju pronaći adekvatnu zamjenu za Hrvata.

Ipak, Madriđani znaju kako su za Mandžukića zainteresirani brojni europski klubovi i ukoliko prilikom razgovora jedna i druga strana budu zadovoljne, do transfera bi moglo doći.

Jedno je sigurno, u Atleticu sigurno neće pristati na manje od 22 milijuna eura za koliko je napadač 'vatrenih' i stigao u Madrid. Posljednjih nekoliko tjedana talijanski mediji navode kako su Galliani i Milan poslali ponudu od 25 milijuna eura za Mandžu.

S druge strane njemački Bild donosi priču u kojoj je Borussija Dortmund također zainteresirana za usluge hrvatskog napadača, ali Madriđani su navodno tražili 40 milijuna eura. Takvu potražnju u Dortmundu su ekspresno odbili s obzirom da ove sezone ne sudjeluju u Ligi prvaka i novaca u klupskoj blagajni bit će nešto manje nego proteklih sezona. Ipak, Monaco, Liverpool, Tottenham i Milan neki su od klubova na listi zaineteresiranih. Pogotovo Milan na čiju bi klupu uskoro mogao sjesti srpski strateg Siniša Mihajlović koji od Gallijanija posebno tražio dodatna sredstva ne bi li na San Siro doveo Marija Mandžukića.

Linker
23. rujan 2024 23:28