BERGAMO, ITALY - FEBRUARY 15: Mateo Kovacic of FC Internazionale Milano kicks a ball during the Serie A match between Atalanta BC and FC Internazionale Milano at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on February 15, 2015 in Bergamo, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
 Marco Luzzani / Getty Images / 2015 Getty Images
ODLAZAK NA OTOK?

Delegacija Liverpoola u Split stigla zaključiti posao s mladom zvijezdom!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. lipanj 2015. 16:00

Kako prenose talijanski mediji, delegacija Liverpoola također je pratila kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Italije na Poljudu , ali glavna točka interesa nije bio sam susret već Mateo Kovačić.

Na Redsima ostaje jedino da s mladim 21-godišnjim reprezentativcem Vatrenih obave razgovor, za kojeg su navodno već ranije poslali ponudu Interu u visini od 22.6 milijuna eura, plus dodatnih dva milijuna eura bonusa.

U klubu sa Anfielda upravo u Kovačiću vide idealnu zamjenu za Stevena Gerrarda koji se po završetku sezone oprostio od crvenog dresa te će karijeru nastaviti u L.A Galaxyu. Inter protekle sezone nije igrao bajno, ali Hrvat je u 35 odigranih utakmica upisao pet pogodaka i tri asistencije te bio jedan od glavnih igrača Roberta Mancinija.

Iako je Liverpool već doveo nekoliko novih igrača, poput Jamesa Milnera, Dannya Ingsa i Adama Bogdana, navijači bi svakako bili sretniji kada bi od iduće sezone Anfieldom žario i palio kvalitetniji igrač kao Mateo Kovačić u kojemu bi dobili i fini zalog za budućnost.

Linker
16. svibanj 2024 13:16