getty images
NEMA TAJNI

Dante: 'Marcelo nam je rekao sve o Luki Modriću, a Luiz Gustavo o Ivanu Perišiću'

'Sreća je što Mandžukić neće igrati protiv nas, ali Hrvati imaju i druge odlične napadače'
Piše: ArhivaObjavljeno: 02. lipanj 2014. 11:08

Tehnički direktor reprezentacije Brazila Carlos Parreira nedavno je otkrio kako njihovi skauti prate čak 16 reprezentacija koji bi mogli stati na put brazilskih ambicija da postanu svjetski prvaci. Ta rečenica praktički otkriva da Scolari o Hrvatskoj već zna - sve! Ako prate eventualnog suparnika u polufinalu, možemo samo zamisliti koliko su onda snimali Kovačeve izabranike...

Međutim, izbornik Brazila nije daleko trebao tražiti informacije o Hrvatima. Veliki broj Carioca svlačionicu dijele s Vatrenima i dobro znaju s kime će imati posla 12. lipnja u Sao Paulu . Jedan od njih je Dante koji igra s Marijem Mandžukićem u Bayernu.

- Sreća je što moj suigrač Mandžukić neće igrati protiv nas, ali moramo biti jako oprezni jer Hrvatska ima i druge odlične napadače. Prije svih mislim na Jelavića i Olića - rekao je Dante i nakon toga priznao da se u brazilskom kampu naveliko priča o Vatrenima.

- Marcelo stalno priča o Luki Modriću i govori kako je sjajan igrač. S druge strane, Luiz Gustavo često hvali Perišića - rekao je brazilski stoper.

Linker
23. rujan 2024 15:17