Valdas Dambrauskas

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
PROMJENA NA KLUPI

Dambrauskas uskoro ostaje bez posla: Bivši trener Hajduka leti iz kluba, a mijenja ga hrvatski stručnjak?

Bivšem treneru Bijelih je presudio niz od šest utakmica bez pobjede
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2023. 13:55

Valdas Dambrauskas će uskoro dobiti otkaz na klupi grčkog OFI-ja. Prema pisanju grčkih medija, bivši trener Hajduka i Gorice je već bivši, a presudio mu je poraz od Panathinaikosa od 4:0 u nedjelju.

Dambrauskas je prošle godine stigao u klub i uspio ga ostaviti u prvoj ligi. U novoj je sezoni upisao nekoliko pobjeda, slavio protiv PAOK-a i AEK-a i u Kupu pobijedio Chaniju, no ta pobjeda početkom listopada bila mu je zadnja. Uslijedio je niz od šest utakmica bez pobjede, a treći poraz u tom periodu bio je previše pa su mu u klubu odlučili uručiti otkaz.

Dok se rješavaju detalji i čeka službena potvrda, u klubu rade na pronalasku novog trenerskog rješenja. Kako doznajemo, jedan od ozbiljnijih kandidata za klupu OFI-ja je hrvatski stručnjak Goran Tomić kojeg se nedavno povezivalo s preuzimanjem klupe Dinama i Hajduka, a bio je i u nekim kombinacijama za klupu Osijeka.

Tomić je ranije uspješno vodio Lokomotivu, Rijeku i Al Nasr, a prije toga je radio kao pomoćnik legendarnom Svenu Goranu Erikssonu. Bez posla je od ljeta kada je završila njegova suradnja s Al Nasrom.

Linker
26. travanj 2024 02:48