AFP
CHELSEA

Daje novu ponudu za Luku?

Stoga je Chelsea navodno spreman ponuditi Tottenhamu 30 milijuna funti, iznos koji se već dulje vrijeme spominje, ili 27 milijuna i Yossija Benayouna
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 16. kolovoz 2011. 11:27

Engleski se mediji i dalje zabavljaju sudbinom Luke Modrića i pitanjem hoće li hrvatski nogometaš napustiti Tottenham i preći u redove gradskog suparnika Chelseaja.

The Sun ponovno piše da će klub sa Stamford Bridgea poslati novu ponudu "spursima" za 25-godišnjeg veznjaka. Iako je predsjednik Chelseaja Bruce Buck prije nekoliko dana izjavio da nije siguran hoće li nastaviti lov na Modrića, engleski tabloid tvrdi da je menadžer "bluesa" Andre Villas-Boas zabrinut stanjem u veznom redu nakon nedjeljnih 0-0 kod Stokea u 1. kolu Premiershipa.

Stoga je Chelsea navodno spreman ponuditi Tottenhamu 30 milijuna funti, iznos koji se već dulje vrijeme spominje, ili 27 milijuna i Yossija Benayouna. The Sun navodi kako izraelski veznjak nema ništa protiv prelaska na White Hart Lane.

Daily Mail, pak, piše da bi Chelsea mogao u ponudu Tottenhamu uključiti čak i Didiera Drogbu. No, ukoliko ne uspiju doći do Modrića, u engleskom doprvaku razmišljaju o pokušaju dovođenja Portugalca Raula Meirelesa iz Liverpoola.

Oba spomenuta tabloida navode i kako Modrić zbog ozljede vjerojatno neće igrati za "spurse" u četvrtak protiv Heartsa u prvoj utakmici 4. pretkola Europa lige.

Linker
20. rujan 2024 13:12