NOGOMETNI ČAROBNJAK

Čudesna večer Ibrahimovića: Pogledajte minijature nevjerojatnog Šveđanina

Piše: ArhivaObjavljeno: 24. listopad 2013. 01:10

Na što su konkretno mislili švedski jezikoslovci kada su posljednje izdanje rječnika obogatili izrazom “zlatanera”, saznali su gledatelji dvoboja Anderlechta i PSG-a (0-5). U Bruxellesu je briljantni Ibrahimović zlatanirao domaću obranu neviđenom simultankom , već u prvom poluvremenu napadač je stigao do hat-tricka, a u drugom poluvremenu postigao je i četvrti gol, dok je peti prepustio Cavaniju.

Ibrahimović je u strašnom naletu, deset golova u posljednjih pet nastupa. Za vikend je oduševljavao akrobatskim golovima Bastiji, a večeras je za samo dvadesetak minuta prvog poluvremena (između 17. i 36. minute) isterorizirao suparničke stopere spakiravši tri lopte u mrežu nemoćnog vratara Kaminskog. Posebno lijep gol bio je onaj treći postignut bombom sa 25 metara.

Sredinom studenog Ibrahimović će voditi Švedsku u utakmicama doigravanja za Svjetsko prvenstvo, a na drugoj strani stajat će Cristiano Ronaldo koji je sinoć (u nešto manjoj mjeri nego “Ibra”) zlatanirao Juventusove braniče u 2-1 pobjedi Reala.



Anderlecht 0-1 PSG (Goal Zlatan Ibrahimovic) by all-goals



AndPar02Ibr by footballdaily1



Incroyable but de Zlatan Ibrahimovic face à... by buzzensport



AVsP 5-0, CL 2013 by futbolsapiens

Linker
22. rujan 2024 10:44