Nikola Vlašić
 ALEXANDER NEMENOV/AFP
OPET BEZ POBJEDE

CSKA Moskva u evidentnom padu forme, Vlašić zabio i igrao sjajno, a onda ga je svladao umor...

Anti Budimiru poništen gol u Španjolskoj, Borna Sosa odigrao vrlo dobro u Bundesligi
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 06. prosinac 2020. 19:49

CSKA je u evidentnom padu forme, u nedjelju su remizirali doma s Himkijem i tako izgubili priključak sa Zenitom na vrhu ruske Premijer lige. Umor od non-stop igranja posebno se vidio u drugom dijelu, a najviše na Nikoli Vlašiću.

Dok je bio svjež hrvatski reprezentativac bio je neuhvatljiv za obranu 12-plasirane momčadi lige, odličnih 45 minuta naplatio je pogotkom na isteku prvog dijela. Sedmi je to njegov gol ove sezone. No, u nastavku stao je Vlašić, stao je i CSKA, s dva brza pogotka gosti su preokrenuli, ipak u 54. izjednačio je Škurin na konačnih 2:2. Vlašić je odigrao cijelu utakmicu, Bistrović je ušao u 87. Nakon 17 kola CSKA je treći sa 33 boda, dva manje od Zenita i Spartaka.

Nikola Moro odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi Dinama nad Arsenalom 1:0. Moskovljani su četvrti sa 30 bodova. Domagoj Bradarić igrao je od 83. minute u pobjedi Lillea nad Kovačevim Monacom 2:1, a Toma Bašić bio je na terenu do 68. minute u slavlju Bordeauxa nad Brestom 1:0.

Marko Rog odigrao je cijeli dvoboj u gostovanju kod Verone (1:1), Ivor Pandur ostao je na klupi gostiju. Borna Sosa bio je vrlo dobar u pobjedi Stuttgarta na gostovanju kod Werdera (1:2), a Dario Vizinger odigrao drugo poluvrijeme u porazu Wolfsbergera kod Tirola (1:4).

Osasuna je doma izgubila od Betisa (0:2), Ante Budimir odigrao je cijeli dvoboj, a pri rezultatu 0:0 poništen mu je pogodak na intervenciju VAR-a. Borna Barišić ostao je na klupi Rangersa u 4:0 pobjedi na gostovanju kod Ross Countyja, a Dario Melnjak upisao je asistenciju u porazu njegova Rizespora kod Karagumruka (1:2).

Linker
05. listopad 2024 09:14