www.fclm.ru
RUSKA LIGA

Ćorluka igrač utakmice

Nogometaši Lokomotiva, koje vodi hrvatski stožer, prekinuli su niz od dva poraza odigravši 0-0 na Lužnjikiju kod Spartaka u 21. kolu ruskog prvenstva
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 16. ožujak 2013. 14:16

Nogometaši Lokomotiva, koje vodi hrvatski stožer, prekinuli su niz od dva poraza odigravši 0-0 na Lužnjikiju kod Spartaka u 21. kolu ruskog prvenstva.

Slavena Bilića napokon je pogladila i Fortuna, jer momčad Valerija Karpina je stvorila više prigoda i opasnih situacija te dvaput pogodila gredu. Gosti su se orijentirali na prijetnje iz protunapada, a mogu žaliti za promašenim zicerom Caiceda iz 37. minute te kontrama Grigorjeva i N'Doyea iz 62. i 63.

Naš reprezentaivac Vedran Ćorluka bio je igrač utakmice, najboljem strijelcu ruske Premjer lige Movsisjanu nije dao ni da primi loptu, a kamoli da puca, ovaj je zamijenjen u 66. minuti. S druge strane, Ognjen Vukojević je ušao u 77., nakon što je Bilić krenuo po tri boda uvevši kreatora Torbinskog i centarfora Pavljučenka. Dario Krešić je ostao na klupi 'željeznodorožnika'.

Na ljestvici, Lokomotiv je ovim bodom zadržao priključak za 'europskom zonom' do koje ga dijele dva boda, dok se Spartak s ova izgubljena dva boda udaljio od lova na drugoplasirani Anži i Ligu prvaka.

Linker
22. rujan 2024 11:24