Lionel Messi
 JUAN MABROMATA Afp
OVO ĆE ODJEKNUTI

Brutalna izjava bivšeg igrača Man. Uniteda: ‘Muka mi je od Messija! Što je napravio za takvo priznanje?‘

Nekadašnja zvijezda engleskog velikana sasvim jasno je rekla što misli o argentinskom čarobnjaku
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2021. 16:43

France Football je nedavno objavio listu od 30 kandidata za osvajanje Zlatne lopte, a na toj se listi ponovno našao Lionel Messi koji je nagradu dobio prošle godine. Argentinski nogometaš je i ove godine svrstan među favorite za osvajanje ove prestižne nagrade, ali ne slažu se baš svi s tom konstatacijom.

Legendarni francuski nogometaš Patrice Evra kaže kako mu je od Messija muka i dodaje kako Argentinac nije napravio baš ništa da bi osvojio ovu naradu. Evra smatra da bi Zlatna lopta ove godine trebala otići Jorginhu ili N'Golu Kanteu.

"Mislim da bi Zlatna lopta trebala pripasti Kanteu ili Jorginhu. Muka mi je od Messija. Što je on osvojio prošle godine? Dobro, Copa Americu. No, što je napravio s Barcelonom?", kaže Evra.

L'Equipe je na svojoj naslovnici odmah po izlasku ove prestižne liste od 30 najboljih, među kojima je i hrvatski kapetan Luka Modrić, objavio naslovnicu s pet najizglednijih kandidata koji će se u finalu boriti za ovu prestižnu nagradu.

Na njihovoj naslovnici bili su Jorginho, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Robert Lewandowski. Tko će ove godine biti okrunjen ovom titulom saznat ćemo na svečanoj dodjeli 29. studenog.

Linker
06. listopad 2024 15:24