NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/Ddp Usa/Profimedia
ŠKAKLJIVA SITUACIJA

Brozović još nije produljio ugovor, Barca stoji u redu, a evo što je na sve rekao ‘maratonac‘ Vatrenih

Brozu je na Transfermarktu vrijednost procijenjena na 40 milijuna eura
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. listopad 2021. 14:16

Marcelo Brozović jedan je od najcjenjenijih defenzivnih veznjaka europskog i svjetskog nogometa. Hrvatski reprezentativac s plućima maratonca ima ugovor s Interom do lipnja 2022. godine, a ovih dana ga se povezuje s Barcelonom i Manchester Unitedom. Sad se Broz po prvi put oglasio o spekulacijama vezanim uz njegovu igračku budućnost.

Sastanak Brozovićevog agenta s predstavnicima Intera trebao se održati prošlog tjedna, ali do njega nije došlo, što je potaknulo daljnja nagađanja o promjeni sredine. Nakon pobjede protiv Šerifa novinari su pitali hrvatskog veznjaka o mogućem produljenju ugovora, a on je odgovorio:

- Da vidimo, moramo shvatiti što Inter govori ovih dana – rekao je Brozović za SportMediaset.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Ako do kraja kalendarske godine ne produlji ugovor, Brozović će od siječnja moći dogovoriti prijelaz u drugu sredinu, a potencijalni novi poslodavac mogao bi ga dovesti bez odštete.

Veznjak Vatrenih priključio se Interu iz Dinama 2015. godine za osam milijuna eura, a za Nerazzurre je odigrao 253 utakmice i postigao 25 pogodaka. Na Transfermarktu mu je vrijednost procijenjena na 40 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 02:14