BIVŠI TRENER SPURSA

Bond o Modriću: 'Luka je najjednostavniji čovjek na svijetu, želim mu sve najbolje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2012. 15:36

- Luka Modrić nije Tottenhamov zločesti dečko - poručio je Kevin Bond, bivši pomoćni trener ''spursa'', koji je napustio White Hart Lane zajedno s Harryjem Redknappom…

Odgovorio je Bond na taj način na ocjene dijela otočkih medija i stručnjaka koji su ponašanje hrvatskog nogometaša ovoga ljeta proglasili nekorektnim. Modrić, podsjetimo, nije posljednjih tjedana trenirao sa suigračima, niti igrao utakmice. Iščekivao je transfer u Real Madrid koji se u ponedjeljak napokon i dogodio.

Bond tvrdi da je Modrić jednostavno htio isforsirati transfer na Santiago Bernabeu, ali da mu pritom nije bila namjera raditi štetu Tottenhamu, što je pokazao i prošlog ljeta kada ga klub nije želio pustiti u Chelsea.

- Luka je najjednostavniji čovjek na svijetu za suradnju, jedan od najdivnijih ljudi u ovom sportu. Uvijek je bio prvi na treninzima i nikad nije radio probleme. Postoje igrači koji, kad ne dobiju ono što žele, stvaraju nevolje, ali Luka nije takav - istaknuo je Bond u programu britanskog radija Talksport.

- Bilo mu je teško jer je želio otići. Drugi bi radili probleme, ali Luki je teško ponašati se tako, zato je i ostao toliko dugo u Tottenhamu. Teško je ne željeti mu dobro. Znam da su Tottenhamovi navijači razočarani, ali Modrić je napravio velike stvari za klub, a izazov poput Real Madrida nije lako odbiti. Želio je otići već neko vrijeme, a uz činjenicu da Tottenham nije izborio Ligu prvaka, ovaj je transfer dobar za sve. ''Spursi'' sada mogu krenuti dalje - zaključio je Bond.

Linker
22. rujan 2024 11:40