KENZO TRIBOUILLARD Afp
ŽRTVA PROVALE

Bivši trener Dinama opljačkan u Parizu! Lopovi iz stana odnijeli veliku svotu novaca, satove, nakit...

Kuća se nalazi u jednom od luksuznijih dijelova francuske prijestolnice, a lopovi su ušli kroz stražnji prozor
Piše: Andro PolićObjavljeno: 29. studeni 2022. 11:31

Nakon neugodnog rastanka s marokanskom reprezentacijom, Vahid Halilhodžić pretrpio je još jedan šok. Francuski mediji pišu kako je u trenerovu kuću u Parizu provaljeno u nedjelju navečer, a lopovi su iz sefa otuđili oko 80 tisuća eura (oko 600 tisuća kuna), satove i nakit.

Halilhodžić ima kuću u Louveciennesu, jednom od luksuznijih dijelova francuske prijestolnice, a policija radi na pronalasku počinitelja nakon što su forenzičari detaljno pročešljali sve prostorije njegova doma.

Od kolovoza 2019., pa sve do kolovoza ove godine, vršio je dužnost izbornika Maroka, a od tog se posla rastao nakon nesuglasica s najvećim zvijezdama. U periodu između kolovoza 2010. do svibnja 2011., bio je i trener Dinama, a posebno se ističe pobjeda nad Villarrealom koju je režirao na klupi "modrih".

image
CHARLY TRIBALLEAU Afp

Legendarni nogometaš Veleža je ranije na Svjetsko prvenstvo uspio odvesti i reprezetnacije Alžira, Japana i Obalu Bjelokosti, ali je na završnoj smotri vodio samo ‘Pustinjske lisice‘.

Bilo je to u Brazilu 2014. godine kada je izboren plasman u osminu finala.


Nikola Jurčević je gostovao u novom Mundocastu, a s njim smo razgovarali o tome tko bi trebao startati u napadu Vatrenih ako Livaja ne bude spreman; o potezima koje Dragan Stojković nije vukao na utakmici između Srbije i Kameruna; o ‘nuklearnoj utakmici‘ između Irana i SAD-a; kao i o drugim pričama sa SP-a. Pogledajte novi Mundocast:

Linker
21. svibanj 2024 21:17