Obafemi Martins

 SCREENSHOT Instagram
LAGODAN ŽIVOT

Bivša nogometna zvijezda već je zaradila pet puta više nego u karijeri: Otvorio noćni klub i sada živi kao car

Zbog svog raskošnog stila gost je svih većih društvenih događaja
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 10. siječanj 2024. 15:43

Nigerijac je još za igračke karijere slao novac u svoju rodnu zemlju, a za najugroženije je otvorio i zakladu, a sad mu se sve to, čini se, vraća jer mu poslovno jako dobro ide.

Bivši napadač Intera, Obafemi Martins danas živi Nigeriji, u rodnom Lagosu gdje je prava zvijezda. Krajem 2023. otvorio je i noćni klub kojem je dao originalan naziv i već sada se može reći da je pun pogodak.

Martins se od nogometa oprostio 2021. godine i okrenuo privatnim poslovima. Nakon što je stvorio vlastiti lanac odjeće, s neizbježnim saltom (upečatljivom proslavom gola) kao logom vratio se kući u rodnu Nigeriju.

Ono što je šokiralo Nigerijce jest ime spomenutog novootvorenog noćnog kluba. Martins je klub nazvao "Cosa Nostra" što je izazvalo brojne komentare i privuklo pažnju.

Zbog svog raskošnog životnog stila gost je svih većih društvenih događaja, a na nedavnom eventu hvalio se svojim raskošnim outfitom. Na sebi je imao nekoliko desetaka tisuća eura vrijednu robu.

U nogometnoj karijeri, u kojoj je nosio dresove Intera, Newcastlea i Wolfsburga, između ostalih, zaradio je ukupno 4,5 milijuna eura, a danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 22,5 milijuna eura što dokazuje da mu ni na tom polju ne nedostaje uspjeha.

Linker
30. travanj 2024 11:41