FRANCOIS GUILLOT/AFP/PROFIMEDIA Francois Guillot/afp/profimedia
MNOGI GA SE SJEĆAJU

FOTO Bio je velika zvijezda Intera i Ajaxa, a onda su ga uništili droga i alkohol: Evo kako danas izgleda

Život mu je krenuo u boljem smjeru, ali posljedice dugogodišnjeg opijanja i drogiranja ostavile su traga
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2023. 19:41

Godine nekad čine svoje. Ali, obično to čine kad se već uđe u neku stariju životnu dob, a ne sa 43. No, kad se ne vodi briga o sebi, tijelu, duhu, umu i svemu ostalome - dobije se što se dobije. A kad se to dogodi, neke je ljude izuzetno teško prepoznati.

Sjećaju se mnogi, sasvim sigurno, igrača po imenu Andy van der Meyde. Dijete, ikona Ajaxa s početka 2000-tih godina bio je i u Interu, odakle je možda i najpoznatiji široj javnosti, te u Evertonu. Činilo se da će biti veliki igrač, puno veći no što je na kraju i bilo, ali... Već sa 30 godina, 2010. godine prekinuo je Nizozemac karijeru zbog velikih problema u kojima se našao.

image

Andy van der Meyde

TWITTER SCREENSHOT

Van der Meyde je već u Interu počeo piti, drogirati se i kockati. Ostavila ga je i supruga koja će prije toga unajmiti detektiva i otkriti da je vara. Danas su se stvari malo popravile, život mu je krenuo normalnim tijekom, pomirio se s bivšom suprugom, a ima i odličan odnos s djecom. Vodi i emisiju na Internetu u kojoj intervjuira poznate osobe za vrijeme vožnje u automobilu. No, danas izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Linker
05. listopad 2024 21:02