AP
SUAREZ

'Bilo bi teško odbiti Real'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2013. 13:37

Napadač Liverpoola Luis Suarez priznao je u razgovoru za jedan urugvajski radio kako bi mu bilo teško odbiti ponudu Real Madrida.

Podsjetimo, španjolska Marca je prije nekoliko dana objavila da je ''kraljevski klub'' stavio Suareza pri vrh popisa potencijalnih pojačanja za iduću sezonu. Madriđani će, međutim, u tom slučaju najprije morati slomiti otpor Liverpoola s kojim 26-godišnji urugvajski nogometaš ima važeći ugovor do 2018. godine.

- Jasno je da svatko želi igrati u nekom od najvećih klubova. Razgovarao sam sa svojim agentom, ali zasad se još ništa konkretno nije dogodilo. Bilo bi teško odbiti Real Madrid, ali još sam uvijek pod ugovorom s Liverpoolom - naglasio je Suarez.

Urugvajac je poznat po nizu incidenata, a trenutno odslužuje kaznu od deset utakmica zabrane igranja u Premierligi jer je u dvoboju protiv Chelseaja ugrizao za ruku Branislava Ivanovića. Suarez, međutim, smatra da je i on velika žrtva jer su ga engleski mediji uzeli na zub.

- Volim Liverpool, sretan sam u Liverpoolu, ali teško podnosim način na koji me se tretira zadnjih tjedana. Napada me se sa svih strana unatoč tome što sam priznao pogrešku. Nisam spreman i dalje se nositi s engleskim novinarima. Naporno sam radio da bih došao tu gdje sam sada i neću dozvoliti skupini novinara da me tretira nepošteno. Ocjenjuju me na temelju moga ponašanja, a ne na temelju onoga što pružam na terenu - zaključio je problematični nogometaš.

Linker
21. rujan 2024 21:38