ŽDRIJEB 4. PRETKOLA LP-A

Biliću težak posao protiv Arsenala, Napoli izvukao Athletic, Maribor sa Celticom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2014. 14:28

U Nyonu je održan ždrijeb posljednjeg pretkola Lige prvaka koji je ove godine ipak prošao bez Dinama nakon što su Modri poraženi od danskog prvaka Aalborga (2:1).

Bilićev Bešiktaš će tako svoju kartu za najelitnije nogometno natjecanje tražiti preko engleskog Arsenala, Radoševićev Napoli snage će odmjeriti s baskijskim Athletic Bilbaoom, dok će Tin Jedvaj s Bayerom iz Leverkusena putovati u Dansku na noge Kopenhagenu.

SLovenski prvak Maribor igrat će protiv Celtica koji je naknadno ubačen u ždrijeb nakon što je UEFA iz natjecanja izbacila Legiju iz Varšave našeg Ivice Vrdoljaka zbog proceduralne pogreške. Naime, klub iz Varšave je u uzvratnoj utakmici 3. pretkola u posljednje tri minute uveo braniča Bartosza Bereszynskija koji je dobio crveni karton prošle sezone u Europskoj ligi i trebao je odraditi kaznu. Takva pogreška skupo je na kraju koštala Legiju, a Celtic je tako dobio drugu priliku.

Od ostalih parova valja izdovojiti dvoboje Lillea i Porta, Standarda i Zenita, a danski Aalborg koji je izbacio zagrebački Dinamo u posljednjem pretkolu igrat će protiv ciparskog APOEL-a.

PUT NEPRVAKA

Napoli - Athletic Bilbao

Bešiktaš - Arsenal

Standard Liege - Zenit

Kopenhagen - Bayer Leverkusen

Lille - Porto

PUT PRVAKA

Maribor - Celtic

Salzburg - Malmö

Aalborg - APOEL

Steaua - Ludogorec

Slovan Bratislava - BATE Borisov

Linker
22. rujan 2024 23:37