bjk.com.tr / www.bjk.com.tr
OTIŠAO JE NANE

Biliću ispračaj heroja: Navijači Bešiktaša ovacijama se oprostili od omiljenog trenera

'Na lijep način smo završili sezonu. Ponosan sam na svoju momčad i na obavljen posao ovdje, ovaj će klub uvijek imati posebno mjesto u mom srcu' - kazao je Bilić
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. svibanj 2015. 10:31

Bešiktaš je 2014/2015 sezonu zaključio 2-1 pobjedom nad Genclebirligijem, a Slaven Bilić pobjedom je zaključio svoje vrijeme na Bosporu. Tosun i Özyakup zabili su za Bešiktaš, dok je strijelac za gostujuću momčad bio Bülbül.

Nakon utakmice navijači Bešiktaša nisu zaboravili na sbvojeg omiljenog trenera te su Bilića s terena ispratili skandiranjem i ovacijama. Nane se ovako osvrnuo na utakmicu i svoj boravak u Istanbulu:

- Na lijep način smo završili sezonu. Ponosan sam na svoju momčad i na obavljen posao ovdje, ovaj će klub uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Žao mi je što nismo postali prvaci, dali smo sve od sebe, no, nažalost, nije bilo dovoljno.

Bilić je dodao kako će i ubuduće biti njihov navijač:

- Uvjeren sam da Bešiktaš može do toliko željenog naslova prvaka sljedeće sezone. Pratit ću klub i dalje kao navijač. Lijepo je otići uz skandiranje navijača, ali meni je svaka minuta provedena u ovom klubu bila lijepa.

Linker
22. rujan 2024 18:03