England ambassador David Beckham during the training session at the Royal Bafokeng Sports Complex, Rustenberg, South Africa, Tuesday, June 15, 2010. England is playing in group C of the soccer World Cup. (AP Photo/PA, Owen Humphreys) **UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE **
 AP
CAPELLO

'Becks mi nije u planovima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2011. 10:06

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello uništio je svaku nadu engleskog veterana Davida Beckhama (36) da će opet odjenuti dres "tri lava", barem u njegovom mandatu (do završetka Eura 2012. godine)...

Ranije je veznjak Los Angeles Galaxyja, koji je skupio 115 nastupa za englesku reprezentaciju, najavio da se i dalje nada nastupu u reprezentativnom dresu, pogotovo sada kada opet igra u kvalitetnoj formi po oporavku od ozljede Ahilove tetive.

Dokazao je Beckham svoju kvalitetnu formu odvevši LA Galaxy u finale doigravanja MLS lige, kao i izborima u idealnu postavu iste i za povratnika godine, ali talijanskog stratega to očito nije nimalo impresioniralo.

Upitan uoči prijateljskog dvoboja sa Švedskom ima li Beckham šansu izboriti nastup u engleskoj reprezentaciji za Euro 2012. godine, Capello je rekao:

- Ne. Mislim da bi jedino mogao sudjelovati na Olimpijskim igrama. Ali imam još vremena za odlučiti.

Na inzistiranje engleskih novinara i upit ima li Beckhama trenutno u svojim planovima, Capello je jednostavno odgovorio:

- Ne.

Beckhamu, koji nije zaigrao za englesku reprezentaciju od listopada 2009. godine, tako se jedina nada da ponovo odjene reprezentativni dres ukazuje na Olimpijskim igrama u Londonu. Tada to, naravno, ne bi bio engleski, već dres reprezentacije Velike Britanije.

Linker
25. rujan 2024 17:16