AFP
KUP KRALJA

Barceloni minimalna pobjeda

Iako u sastavu Barcelone nije bilo Lionela Messija, trener Guardiola izveo je na travnjak dosta jaku postavu, u kojoj su se uz strijelca Iniestu našli Puyol, Xavi, Fabregas, Villa.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2011. 10:14

Nogometaši Barcelone pobijedili su u gostima momčad L'Hospitaleta, koja se natječe u trećem rangu španjolskog nogometa, u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja...

Jedini pogodak na utakmici postigao je Iniesta u 42. minuti. Iako u sastavu Barcelone nije bilo Lionela Messija, trener Guardiola izveo je na travnjak dosta jaku postavu, u kojoj su se uz strijelca Iniestu našli Puyol, Xavi, Fabregas, Villa.

Uzvratna utakmica na rasporedu je 21. prosinca.

Kup kralja, 1/16 finala, prva utakmica:

L'Hospitalet – Barcelona 0-1 (Iniesta 42)

Fabregas priznao: Hospitalet nas je dobrano namučio

Vezni nogometaš europskog prvaka Barcelone, Cesca Fabregas, priznao je nakon minimalne pobjede (1-0) u prvoj utakmicu šesnaestine finala Španjolskog kupa da ih je Hospitalet dobrano namučio...

- Svakako su nam otežali život večeras sa svojim agresivnim pritiskom. Bila je ovo vrlo natjecateljska utakmica – rekao je Fabregas za službenu internetsku stranicu kluba.

- Naše ambicije su potpuno jasne. Želimo otići do kraja u svim natjecanjima. Da bismo to ostvarili, moramo prezentirati ono najbolje i u utakmicama u kojima uvjeti za igru nisu idealni – veli donedavni član Arsenala.

- Hospitalet je vrlo jaka i agresivna momčad. Dobro su zatvarali svoje defenzivne redove i bilo je iznimno teško stvoriti priliku. Međutim, uspjeli smo kontrolirati utakmicu od početka do kraja – zaključio je Fabregas.

Linker
24. rujan 2024 17:30