MANUEL GEISSER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Manuel Geisser/imago Sportfotodienst/profimedia
ZLOČESTI DEČKO NA UDARU

‘Balotelli je zombi, muka mi je od njega, ne mogu ga podnijeti! Ne možeš se zaj******* s institucijom‘

Talijan se trenutno sa svojim klubom FC Sionom nalazi na posljednjem mjestu švicarske Super lige
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 18. svibanj 2023. 22:44

Bivši napadač Manchester Cityja i Liverpoola Mario Balotelli proglašen je ‘zombijem‘ od strane bivšeg pomoćnog trenera Švicarske Michela Ponta. Talijan se trenutno sa svojim klubom FC Sionom nalazi na posljednjem mjestu švicarske Super lige.

Talijanski 32-godišnjak pridružio se Sionu za dva milijuna funti prošlog ljeta i tada je imenovan kapetanom. Međutim, Balotelli je zamijenjen na poluvremenu njihove utakmice sa Servetteom u subotu, utakmice koju je švicarska momčad izgubila 5-0.

Sion je gubio 3-0 u roku od devet minuta, a bivši branič Arsenala i Manchester Cityja Gael Clichy postigao je jedan od pogodaka, i to sa sredine terena. Posljednje plasirani klub je u ponedjeljak ujutro smijenio trenera Davida Bettonija.

Otad je Pont odlučio uputiti nekoliko riječi o prema zločestom dečku talijanskog, a izgleda i švicarskog nogometa.

- Sion ima zombija na terenu, a to je Mario Balotelli. On uništava sve - rekao je Pont.

- Mogli biste cijeli njihov tim nazvati zombijima, ali to nije istina - on je jedini. Nije moguće da ga stalno postavljaju za svog kapetana. On kvari atmosferu u klubu. Muka mi je do zuba od njega. Ne možeš se zaj******* s institucijom kao što je FC Sion. Osobno više ne mogu podnijeti Balotellija.

- Unutar kluba njegovi suigrači ga cijene i ima mnogo simpatija, uključujući i stručno osoblje. Ali sada su to već tri trenera koji se nisu snašli s njim. Kada tvoj kapetan pokazuje govor tijela i stav kakav je pokazao Balotelli, to je jednostavno previše.

FC Sion je vlasnik 13 švicarskih kupova te je dva puta proglašen švicarskim prvakom, ali od sezone 2014/15 nije osvojio niti jedan trofej. Balotelli je postigao šest ligaških golova u 18 utakmica otkad se pridružio klubu iz turskog Adana Demirspora.

Linker
07. svibanj 2024 05:45