Valencia's midfielder Juan Mata celebrates scoring against Hercules during a Spanish league football match at the Jose Rico Perez Stadium, on September 19, 2010 in Alicante. Valencia won 1-2. AFP PHOTO/Pedro ARMESTRE
 AFP
DOLAZI ŠIŠMIŠ

Arsenal na rubu najvećeg transfera u svojoj povijesti, Juan Mata stiže na Emirates

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 29. srpanj 2011. 18:23

Valencijin 23-godišnji krilni napadač Juan Mata na pragu je od transfera u Arsenal, prenose engleski mediji. Dok Mirror piše da je Arsenal već postigao dogovor oko visine odštete s Valencijom, Sun navodi da je sam igrač svoje prijatelje obavijestio da će postati "topnik".

U svakom slučaju, realizira li se transfer, bit će on najveći u Arsenalovoj povijesti budući se medijski špekulira da će klub s Emiratesa platiti oko 19 milijuna funti odštete. Prethodni rekord držao je transfer Andreja Aršavina iz Zenita 2009. godine u visini od 12 milijuna funti.

Sun također navodi da će Wenger posegnuti i za braničem Evertona i povremenim engleskim reprezentativcem Philom Jagielkom (28). Prethodna Arsenalova ponuda u visini od 13 milijuna funti je odbijena, a nova će biti bogatija za dodatna dva milijuna.

Linker
25. rujan 2024 04:35