GLAVNI STRATEG REALA

Ancelotti želi pobjedu: 'Došli smo po Decimu, ovo će biti posebna utakmica!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2014. 23:28

U Lisabonu će Carlo Ancelotti sedmi put sudjelovati u finalu Lige prvaka. Pobjedom bi se pridružio Bobu Paisleyu, jedinom treneru koji je u prestižnom Uefinu natjecanju tri puta otišao do kraja.

Atletico Madrid s druge strane igra svoje drugo finale, a glavni strateg Madriđana svakako će dati sve od sebe da ih spriječi od prvog podizanja trofeja Lige prvaka.

- Ovo će biti posebna utakmica. Na početku sezone je cilj bio finale Lige prvaka, zato i jesmo ovdje, došli smo po Decimu. Sedam finala je za mene jako puno, osobno nemam više što tražiti od ovog natjecanja, no svi znamo koliko je Liga prvaka važna Real Madridu. Kada je sastav u pitanju, Balea više ništa ne boli, Cristiano Ronaldo je trenirao bez problema, no Pepe i Benzema ovaj tjedan nisu trenirali. Konačnu odluku donijet ćemo sutra - rekao je Carlo Ancelotti.

- Znali smo podcijeniti suparnike i to nas je znalo koštati proteklih sezona. Nismo puno pričali o finalu, ali želja je jasna, nakon svega što smo prošli ove sezone pobjedom zaključiti Ligu prvaka - jasan je bio vratar Iker Casillas.

Stoper Sergio Ramos poručio je kako njemu veći problem od Diega Coste stvara činjenica da su pod velikim upitnikom nastupi Cristiana Ronalda i Karima Benzeme.

- Treba nam pravi pristup i prava motivacija. Mene ne brine hoće li Diego Costa igrati, svejedno mi je tko igra. Više me brinu moji suigrači, Ronaldo i Benzema, koji su imali problema s ozljedama - kazao je Ramos.

Linker
23. rujan 2024 13:25