MADRID, SPAIN - DECEMBER 06: Gareth Bale of Real Madrid in action during the La Liga match between Real Madrid CF and Celta Vigo at Estadio Santiago Bernabeu on December 6, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
 Getty Images / 2014 Getty Images
I TO NA DAN UTAKMICE

Ancelotti napao lajavca: 'On stvarno priča previše! Bilo bi mu puno bolje da šuti!'

Trener Reala Carlo Ancelotti odlučio je uoči velikog okršaja s Juventusom ujediniti svoju svlačionicu, a to je napravio tako da se obrušio na menadžera Garetha Balea Jonathana Barnetta. Spomenuti agent već danima medijima servira priču o odbačenom Baleu, a isusni Talijan odlučio je tome stati na kraj.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. svibanj 2015. 12:59

Real večeras očekuje vjerojatno najvažnija utakmica sezone. U uzvratu polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu stiže 'napaljeni' Juventus s 2:1 prednosti iz prve utakmice, a svlačionica Reala načeta je nezadovoljstvom zbog tog poraza, ali i ispadanja iz utrke za španjolskog prvaka (s Valencijom u prvenstvu).

Atmosferu je dodatno narušio 'vanjski neprijatelj' u liku indiskretnog menadžera Garetha Balea. Jonathan Barnett je posljednjih dana nekoliko puta javno govorio o tome kako suigrači ignoriraju Balea, kako u svlačionici jer njegov štićenik ne priča španjolski, tako i na terenu gdje mu često ne žele dodati loptu.

Sada je dobio odgovor.

"Živimo u svijetu u kojem puno ljudi priča, a ponekad pričaju i previše", započeo je Ancelotti svoju stranu priče i objasnio:

"Njegov (Baleov) menadžer nešto govori a nikad nije bio niti na jednom našem treningu, ne zna kakva je kod nas atmosfera, govori kao autsajder. Bale nikad nije imao problem sa svojim suigračima, niti su oni imali problema s njim. Međutim, netko ovdje stvarno previše priča. Bolje mu je da šuti!", poručio je Barnettu inače suzdržani Ancelotti i stao u obranu svog igrača.

"Bale je imao dobru sezonu. I prošle je sezone zabio neke važne golove, pa i u finalima. Sada ima tu istu priliku. Pričao sam s njim u više navrata. On je stvarno sretan ovdje, nema nikakvih problema kod nas, tako da stvarno ne razumijem što njegov menažder priča".

Na dan utakmice Balea je podržao i James Rodriguez kojeg su španjolski mediji istaknuli kao jednog od onih koji Velšaninu ne želi dodati loptu.

"Bale je odličan nogometaš i mi svi želimo igrati s njim. I ne sam s njim nego i s Cristianom, Chichom (Chicharito) i svim drugima. Ovo je momčad i svi se moramo držati zajedno".

Možda takav pristup pomogne i u večerašnjoj utakmici protiv Juventusa. Priču o zajedništvu zaključio je Ancelotti koji uoči susreta nije propustio priliku podržati ni kritiziranog vratara Ikera Casillasa.

"Sve nas uzrujava kada tribine nekome zvižde, ali ja vjerujem da je Casillas dovoljno iskusan da mu to ne smeta. Upravo suprotno, to ćemu dati dodatnu motivaciju".

Linker
05. srpanj 2024 10:02