PSG

Ancelotti i Leonardo ostaju

Carlo će ostati ovdje ako to želi, napravio je odličan posao iako je bio pod velikim pritiskom. On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener na svijetu - rekao je predsjednik PSG-a
Piše: Alen MaričićObjavljeno: 09. ožujak 2013. 15:03

Predsjednik trenutačno vodećeg sastava francuskog nogometnog prvenstva Paris SG-a Nasser al-Khelaifi u subotu je izjavio kako je zadovoljan radom trenera Carla Ancelottija i sportskog direktora Leonarda, te će oni, ako to žele, zadržati svoje pozicije i sljedeće sezone.

"Carlo će ostati ovdje ako to želi, napravio je odličan posao iako je bio pod velikim pritiskom. On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener na svijetu. Što se Leonarda tiče, i on ostaje jer s njim imam odličan odnos", rekao je Al-Khelaifi u razgovoru za francuski dnevni list Le Parisien.

Odgovorajući na pitanje o navodnom interesu PSG-a za aktualnim trenerom Reala iz Madrida Joseom Mourinhom, Al-Khelaifi je kazao kako Mourinho nije na njegovoj listi želja.

"Ne znam kakva je situacija u Madridu, ali to i nije moj posao".

Al-Khelaifi je postao predsjednikom Paris SG-a prije dvije godine kada je klub kupila katarska sportska investicijska grupacija, te je pariški klub ekspresno stupio u elitu. Trenutačno se nalazi na vrhu francuskog prvenstva sa dva boda više od drugog Lyona, a ovoga se tjedna plasirao i u četvrtfinale Lige prvaka, prvi put nakon 18 godina.

Linker
22. rujan 2024 09:40