VELIKI PROBLEMI

ALARMANTNO STANJE U ATLETICO MADRIDU 'Mario Mandžukić je nestao!'

Od igrača koji je sjajno zamijenio Diega Costu, Mario Mandžukić postao je simbol krize u koju je upao Atletico Madrid. Tako aktualne probleme madridskog kluba vidi Marca i kao glavni problem ističe Mandžinu neefikasnost.
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 05. svibanj 2015. 19:35

Aktualni prvaci upali su u velike probleme u drugom dijelu sezone. Ispali su iz Kupa kralja, Real ih je izbacio iz Lige prvaka, a trenutno za vodećom Barcelonom i drugoplasiranim Kraljevima zaostaju 11 i devet bodova.

Stanje je alarmantno, jer momčad ove sezone igra katastrofalno u napadu, tvrdi Marca. Primjerice, Real i Barcelona zabili su ove sezone 40 golova više od Atletica, koji je trenutno na siromaških 65.

Nažalost, ugledni sportski dnevnik kao glavnog krivca vidi Marija Mandžukića, koji istini za volju, nije zabio iz igre tri mjeseca.

"Mario Mandžukić bi trebao biti glavna napadačka snaga Atletica, što je i bio u prvom dijelu sezone, ali činjenica je da je Hrvat ušao u razdoblje alarmantne suše i prepustio Antoineu Griezmannu glavnu golgetersku rolu. Atleticova devetka nije zabila iz igre od 7. veljače i utakmice s Realom (4:0), a od tada je prošlo skoro tri mjeseca.

Od tada je njegov doprinos sveden na pogodak iz jedanaesterca Almeriji, a i to se dogodilo još 21 veljače. Onda je stigla ozljeda gležnja, svađa u svlačionici, nedostatak komunikacije i Mandžukić je, malo pomalo nestao", piše Marca uz dodatak:

"Nasreću za momčad, Griezmann je preuzeo ulogu strijelca i zabio osam od zadnjih 11 prvenstvenih golova. Međutim, on je jedini koji zabija i zato u klubu postoji velika zabrinutost da mu se ne dogodi ozljeda ili neki drugi problem", alarmantno za Simeonea zvuči upozorenje španjolskog lista.

Linker
23. rujan 2024 17:32