Marijan Čabraja (desno)
 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
TRANSFER NA POMOLU

Ako ove zime klub napusti Borna Barišić, Steven Gerrard će zamjenu za Vatrenog pronaći u - Gorici!

Za bivšeg mladog reprezentativca vlada veliki interes, od Italije preko Poljske do Rusije i Amerike!
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. prosinac 2020. 21:29

Iz Škotske smo dobili zanimljivu informaciju, Glasgow Rangersi već neko vrijeme prate Marijana Čabraju, lijevog beka Gorice i donedavnog U-21 reprezentativca. Škotski velikan, na čijoj je klupi Steven Gerrard, mogao bi ove zime opet tržiti u HNL-u, naravno, ako klub napusti hrvatski reprezentativac Borna Barišić, za kojeg na tržištu vlada stalni interes, pričalo se još ljetos da bi mogao otići u Premiership.

Za igrača iza kojeg je kvalitetna jesen, postoji interes još nekih klubova iz inozemstva.

- Ne mogu govoriti o konkretnim klubovima, ali mogu potvrditi da za Čabraju ima dosta upita i zanimanja. Recimo, već smo odbili ponude iz Italije i Poljske, a imamo naznake da bi mogle uskoro stići i ponude iz Rusije i MLS-a! Teško je sad pričati što će biti, u svakom slučaju, nakon uspješne polusezone u Gorici, upiti i interesi za Čabraju su svakodnevni - kazao nam je Čabrajin menadžer Miroslav Bičanić, a priču iz Škotske potvrđuje i igrač.

- Istina je da me prati Rangers, kontakti su uspostavljeni, ali sve ovisi kako će se razvijati situacija oko Borne Barišića - kaže Čabraja.

Hoće li možda odšteta biti problem?

- Ne vjerujem, Škoti će platiti koliko Gorica bude tražila, ali ostavimo to sad po strani, meni je jedino bitno kako ćemo u nedjelju odigrati u Splitu - podvukao je lijevi bek Velikogoričana.

Linker
24. rujan 2024 20:30