ALBERTO GARDIN/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alberto Gardin/sopa Images/shutterstock Editorial/profimedia
NISU ZADOVOLJNI

Zvijezda svojim izborom sve naljutila, ljuti i u Realu: ‘Želi igrati za nas, ali u Madridu stvaraju prepreke‘

‘Brahim Díaz želi sudjelovati na Afričkom kupu nacija 2024. godine‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 09. listopad 2023. 23:20

Mladi ofenzivni igrač Real Madrida Brahim Díaz odlučio je nastupati za reprezentaciju Maroka i tako odbaciti mogućnost igranja za španjolsku reprezentativnu vrstu, tvrde mediji iz te afričke zemlje. Prema nekoliko marokanskih medija, igrač je izrazio želju da igra na Afričkom kupu nacija koji će se igrati između siječnja i veljače 2024. godine.

Ipak, to se navodno ne sviđa ljudima u Kraljevskom klubu, prema riječima Mohameda Makroufa, službenog glasnogovornika marokanskog nogometnog saveza.

- Brahim Díaz želi sudjelovati na Afričkom kupu nacija 2024. godine, ali se suočava s preprekama od strane svog kluba, Real Madrida - rekao je Makrouf.

Marokanski savez je navodno bio u pregovorima s Real Madridom za deblokadu ove situacije, a razlog toga što madridski klub ne želi izgubiti Brahima je taj što se Afrički kup nacija igra u siječnju, tijekom trajanja klupske sezone. U teoriji, ako Maroko pozove igrača, Florentino Perez ne bi mogao ‘spustiti rampu‘ i odbiti njegov odlazak s marokanskom reprezentacijom.

Linker
28. travanj 2024 08:31