turski vratar

 TURSKI VRATAR Turski Vratar
‘NEĆEMO TE ZABORAVITI‘

VIDEO: Trenutak velike tuge u prijenosu uživo - voditeljica zaplakala kad je čula da je turski vratar pronađen mrtav

‘Počivaj u miru. Nećemo te zaboraviti, prekrasna osobo‘, objavili su iz njegova kluba
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2023. 18:40

Završena je potraga za Eyüpom Türkaslanom, 28-godišnjim vratarem turskog drugoligaša Malatyaspora. Ovaj je nogometaš pronađen mrtav u ruševinama nakon velikog potresa koji je pogodio južnu Tursku, dijelove Sirije i Libanona. Njegova je supruga objavila potresan video nakon što su je spasili iz ruševina, a iako je informacija da je njen suprug mrtav jutros demantirana, sada je potvrđena.

"Situacija je jako loša, molim vas za pomoć. Pod ruševinama je već 30 sati, molim vas pomozite. Nema strojeva koji čiste, nema dizalica. Nitko ga ne može izvući ispod ruševina, cijela zgrada je uništena", kroz suze je poručila supruga Kübra.

Turski mediji sada su objavili kako je pronađeno njegovo beživotno tijelo, a sve je potvrdio i klub za kojeg je nastupao.

"Naš golman Ahmet Eyüp Türkaslan izgubio je život tako što je stradao u urušavanju do kojeg je došlo nakon potresa. Počivaj u miru. Nećemo te zaboraviti, prekrasna osobo", objavili su iz turskog drugoligaša.

Vijest o tome da je Türkaslan pronađen mrtav obznanio je tehnički direktor Malatyaspora Yilmaz Vural, a sve to je toliko dirnulo TV-voditeljicu da u programu uživo nije mogla suspregnuti suze.

Linker
26. travanj 2024 02:07