Joško Gvardiol i Richarlison

 NIGEL KEENE Dppi Via Afp
NIJE ZABORAVIO KATAR

VIDEO: Slavni Brazilac opet u sukobu sa Vatrenima, pogledajte što mu je napravio Joško Gvardiol

Dvoboj pun tenzija obilježilo je sedam žutih kartona, a opomenu su zaradili i hrvatski reprezentativci
Piše: Vito TomasObjavljeno: 27. siječanj 2024. 10:03

Manchester City minimalnom pobjedom kod Tottenham plasirao se u osminu finala najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. Jedini pogodak na utakmici zabio je Nathan Aké u 88. minuti, a u dvoboju punom tenzija vidjeli smo sedam žutih kartona.

Opomenu su zaradili i hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, a susret je obilježio sukob dvojice Hrvata i Brazilca Richarlisona u redovima Spursa.

VIDEO OGLEDAJTE OVDJE

Prvo je Kovačić u 56. minuti požutio zbog prekršaja nad Destinyjem Udogiejem, nakon čega je ušao u verbalni sukob s Richarlisonom. Nije stalo na tome jer je napadač momčadi iz sjevernog Londona pola sata kasnije neoprezno startao na Gvardiola i pritom mu još nešto dobacio.

Razbjesnilo je to braniča Vatrenih koji mu je promptno uzvratio odgurivanjem, zbog čega je odmah i sankcioniran. Richarlison se momentalno, u ‘brazilskom‘ stilu, kao pokošen počeo valjati po podu, a po svemu sudeći još nije prešao preko poraza koji mu je hrvatska reprezentacija nanijela u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Linker
26. ožujak 2024 07:17