Marin Ljubičić opet je zabio

 SCREENSHOT SPORTKLUB HRVATSKA
PRVI STRIJELAC LIGE

VIDEO: Novi show Marina Ljubičića! Napadač Hajduka zabio dva gola u austrijskom derbiju kola

Ljubičić je svoju momčad u vodstvo doveo golom u 15. minuti, igra u velikoj formi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2022. 18:32

U susretu 12. kola austrijskog nogometnog prvenstva, na gostovanju LASK-a u Klagenfurtu kod Austrije, svoj 8. i 9. pogodak u prvenstvu, a 12. i 13. ukupno u sezoni postigao je Marin Ljubičić. Nogometaš Hajduka na posudbi u momčadi iz Linza nastavio je svoju sjajnu formu i tako se ponovno osamostalio na vrhu ljestvice strijelaca austrijske Bundeslige.

Inače, u derbiju kola trećeplasirani LASK poveo je protiv mjesto niže plasiranog suparnika već u 15. minuti kada je Ljubičić postigao jedini zgoditak u prvom poluvremenu. Do odlaska na odmor 20-godišnji je napadač još zaradio i žuti karton.

Svoj 7. prvenstveni pogodak Ljubičić je postigao prije dva tjedna na gostovanju kod Salzburga (1:1), a ovaj današnji također ne bi bio dovoljan za sva tri boda LASK-a budući da je u 63. minuti na 1:1 postavio Arweiler...

>>> PRVI POGODAK LJUBIČIĆA POGLEDAJTE OVDJE <<<

No, ako već prvi današnji nije bio dovoljan, bio je drugi! Ljubičić je nakon nevjerojatne solo-akcije poentirao za 1:2 u 72. minuti. Vratar domaćih Menzel nije mogao napraviti baš ništa. Dakle, 12. kolo, Ljubičić ima ukupno 9 golova u ligi uz još 4 u Kupu.

Inače, LASK je do kraja dvoboja zabio i treći pogodak, on je djelo Nakamure iz 78. minute. Marin Ljubičić igrao je do 85. minute.

Linker
04. svibanj 2024 15:17