SASCHA SCHUERMANN Afp
HEROJ APOTEKARA

VIDEO Nevjerojatna utakmica u Dortmundu: Stanišić u 97. minuti sačuvao savršenu bajku novog prvaka Njemačke!

Nastavak niza Bayer će tražiti protiv Stuttgarta na domaćem terenu dok Dortmund ide u goste RB Leipzigu
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 21. travanj 2024. 19:51

U 30. kolu njemačke Bundeslige igrao se derbi kola između Borussije Dortmund i Bayer Leverkusena. Utakmica je bila rezultatski bitnija za klub iz Dortmunda, ali prestižom je na kraju rezultat više značio Bayeru. Klub iz Leverkusena je do nastavka niza neporaženosti došao u posljednjim sekundama utakmice pogotkom Josipa Stanišića za 1:1.

Obje ekipe su tijekom tjedna igrale susrete u europskim natjecanjima te im je utakmica u ligi ipak značila nešto manje nakon što su izborili plasman u polufinale Lige prvaka, odnosno Europa lige. Uz to, Leverkusen je u prošlom kolu već osigurao naslov prvaka.

Pogodak smo vidjeli tek u 81. minuti kada je njemački reprezentativac Niclas Füllkrug zabio za vodstvo Dortmunda. Činilo se da će Bayerov niz neporaženosti kroz čitavu sezonu stati, a onda se ukazao hrvatski reprezentativac. Stanišić je nakon kornera bio najviši u skoku te je Apotekarima nastavio povijesni niz.

STANIŠIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Nastavak niza Bayer će tražiti protiv Stuttgarta na domaćem terenu dok Dortmund ide u goste RB Leipzigu u dvoboju koji može odrediti putnike u Ligu prvaka.

Linker
21. travanj 2024 19:51