ARENASPORT/SCREENSHOT
APSOLUTNI HIT

VIDEO: Navijači dijele snimku bivšeg Hajdukovog dragulja, jedan detalj ih je doslovno oduševio

Navijačke stranice londonskog kluba po društvenim mrežama dijele snimku slavlja mladog Hrvata
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 12. ožujak 2024. 20:28

Luka Vušković sjajno koristi minute u Radomiaku. Otkako je ove zime stigao iz Tottenhama na posudbu u poljski klub mladi hrvatski branič odigrao je pet utakmica, od čega posljednje četiri od prve do posljednje minute, i pritom zabio dva pogotka na posljednja dva prvenstvena nastupa.

Uvršten je i u momčad kola poljskog prvenstva prošlog vikenda. Međutim, navijače Spursa oduševila je jedna druga stvar... Iako će do prelaska u Tottenham koji je za njegov potpis isplatio Hajduku 11 milijuna eura morati čekati svoju punoljetnost, odnosno veljaču iduće godine, Vušković igra u bojama svoga kluba.

Navijačke stranice londonskog kluba po društvenim mrežama dijele snimku slavlja mladog Hrvata nakon 2:1 prvenstvene pobjede protiv Stal Mielec otprije nekoliko dana u kojoj je ugradio jedan pogodak. Primjetili su, naime, jedan skriven detalj - Vušković je na nogama imao kostobrane s Tottenhamovim grbom. Naravno uslijedile su oduševljene reakcije na taj potez hrvatskog nogometaša.

Vušković će na posudbi u Radomiaku, trenutno 11. momčadi poljskog prvenstva, ostati najmanje do kraja sezone. Otočki mediji, međutim, pišu kako bi iduću sezonu ili barem njezin prvi dio možda mogao odraditi i na posudbi u nekoj jačoj ligi od Ekstraklase.

Linker
27. travanj 2024 09:36