PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/PROFIMEDIA Pierre-philippe Marcou/afp/profimedia
KRAJ JEDNE ERE

VIDEO: Madrid se emotivno oprostio od klupskih legendi! Pogledajte trenutak kad je Modrić zamijenio Benzemu

Tako je Benzema pogotkom stavio točku na i svojoj karijeri u bijelom dresu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 04. lipanj 2023. 20:45

Karim Benzema oprostio se od Real Madrida i Santiago Bernabeua. Prije nego što je napustio travnjak francuski napadač postigao je pogodak iz kaznenog udarca kojim je poravnao rezultat na 1:1, a prigodno ga je zamijenio hrvatski reprezentativac i mogući novi kapetan kluba Luka Modrić.

Tako je Benzema pogotkom stavio točku na i svojoj karijeri u bijelom dresu. Francuz je bio emotivan pri izlasku s terena, kada se cijeli stadion ustao ispratiti aktualnog osvajača Zlatne lopte.

Video ovacija s tribina za legendu Real Madrida možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Kao što smo već ranije pisali, očekuje se da će Benzema dres Real Madrida zamijeniti onim Al Ittihada iz Saudijske Arabije. S ukupno 25 trofeja Francuz je Realov rekorder, a tu su i mnoga individualna priznanja, od kojih najveću težinu ima Zlatna lopta za 2022. godinu.

OVDJE POGLEDAJTE KAKO SU U ZRAK IGRAČI REAL MADRIDA BACALI BENZEMU, MARIANA, HAZARDA I ASENSIJA.

Od Santiago Bernabeua oprostio se i Marco Asensio, koji će prema pisanjima najvjerojatnije potpisati za francuski PSG. Video njegovog oproštaja možete vidjeti OVDJE.

Utakmica s Atheltic Bilbaom završila je rezultatom 1:1, kojim je Real potvrdio drugo mjesto na prvenstvenoj tablici, dok je Athletic Bilbao pao na osmo mjesto i tako predao plasman u Konferencijsku ligu Osasuni.

Linker
09. svibanj 2024 23:13