STEFANOS KYRIAZIS/AFP/PROFIMEDIA Stefanos Kyriazis/afp/profimedia
DOBRE PARTIJE

Vida asistent u pobjedi AEK-a, Livaković sačuvao čistu mrežu u remiju Fenerbahçea

Domagoj Vida bio je asistent u pobjedi AEK-a, dok je Dominik Livaković sačuvao čistu mrežu za Fenerbahçe
Piše: HinaObjavljeno: 12. studeni 2023. 20:55

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida bio je asistent za drugi pogodak AEK-a koji je u 11. kolu grčkog prvenstva na svom terenu svladao Lamiju s 3-0 (2-0).

Vida, koji je odigrao čitav susret, dodao je u 36. minuti Arauju koji je povisio na 2-0. Prvi gol je postigao Garcia u 10. minuti, a konačni je rezultat postavio Mantalos iz kaznenog udarca u trećoj minuti nadoknade.

AEK je sada drugi s 24 boda, bod više uz utakmicu manje ima vodeći Panathinaikos.

Lamia je šesta s 15 bodova.

Čista mreža Livakovića, Rebić asistent

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković branio je čitav susret za Fenerbahçe u 0-0 remiju na gostovanju kod Adana Demirspora u susretu 12. kola turskog prvenstva. S tim bodom Fenerbahçe se vratio na vrh ljestvice s 31 bodom, koliko ima i drugi Galatasaray, dok je Adana Demirspor treći s 22 boda.

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić bio je asistent za jedini pogodak na utakmici u 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi Besiktasa protiv Istanbul Basaksehira. Rebić je bio dodavač u 55. minuti za strijelca Muleku, a igrao je do 76. minute. Peti Besiktas ima 22 boda, dok je Istanbul Basaksehir 18. s devet bodova.

Linker
29. travanj 2024 16:36