Dragan Stojković

 ANTE CIZMIC Cropix
OGLASILI SE IZBORNICI

Stojković: ‘Ne možemo više, iz UEFA-e ne daju‘; Radulović: ‘Rekao bih teške stvari, ali ne želim kaznu‘

Zanimljive su bile reakcije izbornika nakon utakmice Crne Gore i Srbije u Podgorici
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2023. 05:28

Nakon 2:0 pobjede Srbije nad Crnom Gorom u kvalifikacijama za Euro oglasio se srpski izbornik.

Slavila je Srbija golovima Dušana Vlahovića u 78. i šestoj minuti sudačke nadoknade, a napadača Juventusa je izbornik Dragan Stojković Piksi uveo u drugom poluvremenu.

"Definitivno smo morali mijenjati u drugih 45 minuta, bili smo u deficitu na sredini i u napadačkom smislu nismo bili dovoljno ubojiti. Dvostruka zamjena je bila dobar potez iako ja ne volim mijenjati na poluvremenu. Ostvareno je ono što je isplanirano i Srbija može i mora biti zadovoljna", rekao je Stojković čija momčad nakon dvije utakmice u skupini G ima maksimalnih 6 bodova.

"Znali smo da će nam biti teško. Zar ste mislili da ćemo na Europsko prvenstvo lako? Pa to ne postoji, a Crna Gora će svakome napraviti problem. Imamo šest bodova, nismo primili gol. Ne možemo osvojiti više bodova, iz UEFA-e ne daju. Motivirano čekamo 20. lipnja i meč s Bugarskom", dodao je srpski izbornik.

Nakon poraza se oglasio i crnogorski izbornik Miodrag Radulović.

"Nakon ovakve utakmice i naše igre rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo izvrsnih 45 minuta, taktički besprijekornih, imali smo dvije prilike i već tada sam se pribojavao starog nogometnog pravila da ćemo biti kažnjeni ako ne iskoristimo prilike. U drugom poluvremenu smo nažalost imali dvije prisiljene izmjene koje su nam poremetile ritam. Prvi gol smo primili iz čiste slučajnosti, a vidjet ćete što je prethodilo tom golu. Neću o tome pričati, postoji osoba koja će to gledati. To je stara priča kada smo mi u pitanju. Ako bih u to ušao, rekao bih teške stvari, ali ne želim biti kažnjen. Simptomatično je da nam Francuzi treći put rade ovakve stvari", zaključio je Radulović i tako iskazao nezadovoljstvo radom francuskih sudaca na čelu s Clementom Turpinom.

Linker
15. svibanj 2024 13:32