THOMAS PAKUSCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘PREGOVORA - NEMA‘

Stigla je velika potvrda: Novi Bayern imat će Vatrenog u jednoj od ključnih uloga

Kako stvari stoje, Hrvat se nakon trofejne sezone vraća u München
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2024. 10:37

Nakon suviše neuspješne sezone Bayern okreće novi list. Od iduće sezone vodit će ih novi trener, Vincent Kompany koji već vuče neke poteze. Prema informacijama koje donosi njemački Sky Sport, Josip Stanišić u ovom se trenutku vraća u München.

Vatreni je bio vrlo bitan kotačić u osvajanju naslova s Bayer Leverkusenom, ali s obzirom na to da je tamo bio u službi igrača na posudbi, trebalo je čekati kraj sezone da se vidi što matični klub planira s njim.

U ovom trenutku nema pregovora s Bayerom oko otkupa, iako su iz redova aktualnih prvaka zainteresirani. Razlog tome mogao bi biti da i Kompany želi Vatrenog, što bi značilo da bi Stanišić trebao ostati u Bayernu.

Premda će Kompany na desnom beku imati (pre)više opcija - uz Vatrenog su to Noussair Mazraoui, Sacha Boey i Joshua Kimmich koji se sve češće javlja na toj poziciji - njemački Bild piše da je Stanišić svakako u planu.

- On će igrati važnu ulogu u našoj momadi - potvrdio je i sportski direktor kluba Max Eberl.

Stanišić je za Bayer u protekloj sezoni odigrao 38 utakmica te je postigao četiri pogotka i upisao šest asistencija prema Transfermarktu.

Linker
04. lipanj 2024 10:38