JOHN PATRICK FLETCHER/ACTION P/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA
SEKS SKANDAL

Sapunica na Otoku: Engleska zvijezda prevarila suprugu, ljubavnica mu jednim potezom završila brak

Nakon što je dobila poruku, provjerila je sve na kameri gdje se jasno vidjelo da ju je muž prevario
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 15:43

Engleski nogomet u posljednje vrijeme podosta često dolazi pod svjetla reflektora zbog razloga koji nemaju direktne veze sa sportom, već s preljubima i varanja žena. Daily Mail piše da je nogometaš koji nastupa u Premiershipu (nije otkriveno ime) doveo drugu ženu u kuću, a onda je uslijedila prava drama i hladan tuš za zvijezdu. Dotična žena poslala je sliku njegovoj supruzi gdje se vidi krevet u pozadini te napisala: "Spavala sam s tvojim mužem".

Njegova supruga u to vrijeme bila je na godišnjem odmoru s djecom. Nakon što je dobila poruku, provjerila je sve na kameri gdje se jasno vidjelo da ju je muž prevario. Bila je šokirana ovim saznanjem, a on joj je govorio da je slika koju je dobila lažna. Naravno, nije mu povjerovala jer se na snimci jasno vidi što je radio i to je značilo kraj braka.

Nogometaš kojem engleski mediji ne žele otkriti ime igrao je na Euru i čak su se neki suigrači šalili na njegov račun zbog toga kako je njegov brak završio. Postoje određene sumnje da je riječ o Kyleu Walkeru, igraču Manchester Cityja koji je ranije ove godine imao dramu sa suprugom, ali nema potvrde da se uistinu radi o njemu.

Linker
05. rujan 2024 11:03